miercuri, 6 iulie 2011

ORI LA BAL ORI LA SPITAL

Azi episodul II: " LA BAL"

Dupa proba de matematica la "bac-ul 2011", cineva facea demonstratia  teoriei chibritului :


Deci, aaa...daca atata e mintea....aaa...si atata trebuie sa fie...aaa...parul... la cat te poate duce...aaa... mintea, ca sa ...aaa...deci...(urmeaza citat, atentie ! n.a.) :
" ca sa fie eliminati de trei ori mai multi elevi fata de anul trecut, este o mare tristete, dar este o mare bucurie sa vedem ca avem puterea sa ne indreptam "

QVOD ERAT DEMONSTRANDUM !

Vorba ploiesteanului Pittis: "Nu conteaza cat de lung  ai parul, important e cat si cum gandesti ! "




" Nu conteaza cat de lung ai parul, important e cat si cum gandesti"


 

3 comentarii:

  1. aici nu-ti dau dreptate. deloc. nu ca mi-ar placea ministrul invatamantului, dar trebuie sa fim constienti ca elevii se ocupa de multe dar nu si de invatatura.
    am o mare nedumerire. cum se face ca la liceele renumite, elevii au luat bacalaureatul in proportie de 95 la suta? la mine in oras exista trei licee de acest gen.

    se stie de mita din anii trecuti. se stie ca elevii plateau meditatii iar profesorii erau obligati sa-i treaca la bacalaureat.

    se stie ca profesorii nu-si mai dau interes.

    am vazut absolventi de bacalaureat in anii din urma, care nu au citit o carte intraga in cei patru ani de liceu. stiau doar rezumate si astea din filme.

    am vazut absolventi care nu stiu sa scrie decat sub forma de sms.

    pentru ce le trebuie bacalaureat? sa intre la facultatile particulare, sa ia o diploma iar apoi sa dea in cap ministrului invatamantului ca nu au serviciu conform studiilor? care studii?

    e bine asa. cei buni sa intre la facultate. restul sa nu mai cheltuiasca banii parintilor.

    MARELE ADEVAR PE CARE NU-L SPUNE NIMENI, ESTE FAPTUL, CA ACEI ELEVI NU MERITA SA IA BACALAUREATUL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa explici de ce n-au luat bacul,eu pot scrie enorm de mult,dar iti las iubita-ti prietena sa scrie pana cand va invata sa fie om!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog sa ma iertati...nu comentez aici bacul...voiam doar sa extrag din "putul gandirii" catavenciene inca o perla...mi s-a parut asemanatoare vorba ministrului cu acel memorabil "Sa facem totul Tovarasi"...multumesc totusi...

    RăspundețiȘtergere