miercuri, 12 decembrie 2012

PAPA DE LA ROMA, RABINUL DE LA ROMAN SI SFORARUL DE LA BACAU


Stiti cu totii anecdota cu megiesul din Buhusi, care coplesit de greutati, intreaba pe cel mai invatat om din sat ce sa faca, iar raspunsul sau este "baga capra-n casa"...apoi oile, calul, vaca...si cand inghesuiala a devenit de nesuportat, primeste sfatul inteleptului: "acu' scoate capra afara..."

Aseara a aparut precum steaua calauzitoare a "celor trei magi", domnul Viorel Hrebenciuc, aceasta Silvia Chicos + Alexandrina Halic + Daniela Anencov a marionetelor trase nu "pe" ci "de" sfori, care tinand seama de inghesuiala ce se preconizeaza a exista in viitorul Parlament, a propus revenirea la votul pe liste ...adica un fel de " a scoate capra din batatura alesilor..."

Un tovaras de la biroul "Cadre" pe stil vechi, devenit "Resurse umane"pe stil nou, rasfoind dosarul fostului secretar P.C.R. Bacau a murmurat: "nu stiam ca pe bunicul lui Hrebecali il chema Hrebenstein..."



Mai tineti minte ce a zis mos Tache Brucan acum 20 de ani? Parca "Stupid people"...

Frank Sinatra ce ar fi implinit astazi 97 de ani, spune si el "Something Stupid"...
 
                              http://www.youtube.com/watch?v=PoSbnAFvqfA

3 comentarii:

  1. Acest blog e un pamflet si va fi tratat ca atare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ce l-am mai injurat pe Brucan ca ne ia de fraieri! Era un optimist, de fapt, 20 de ani n-au insemnat nimic in evolutia noastra...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu l-am injura pe "Oracolul din Damaroaia", inca eram sub impresia canadienilor de la "Otowan" cu "Crazy Musik, Krazy People"...suntem intr-adevar un popor original...evoluam in secolul XXI spre "agricultura eco", in timp ce de fapt ne intoarcem la feudalismul timpuriu unde "baroni" locali si "regi" ai asfaltului sunt consiliati de fuctionarul public Machiavelli...http://www.youtube.com/watch?v=sWzMzqLOq80
    Multumesc Adelina!

    RăspundețiȘtergere