miercuri, 27 aprilie 2011

SA NU TE SUPERI CA...PLOIESTI

Va rog sa ma iertati prieteni..gata...lumanarile aprinse in noaptea de Inviere au fost uitate in chiuveta de inox (conform normelor P.S.I)...mielul e deja (scuze!) la statia de epurare, mestecat si "evacuat", Dumnezeu insusi e "bifat" la "foloase", iar Iisus pe cruce, la "pagube colaterale", doar primavara nu se lasa mintita...desi "circul e aici"...ca intotdeauna...primavara nu minte, nu insala si nu iarta pe cei ce sunt tineri si NU SPUN ca se iubesc...NU NE OMORATI CU ZILE PRIMAVARA DIN SUFLETE !NOI, FLUTURII, ABIA INVATAM SA ZBURAM !
8 comentarii:

 1. Acest blog, e un pamflet si trebuie tratat ca atare. ...dar nu prea tare...ca ne doare...

  RăspundețiȘtergere
 2. Karina...eram sigur ca vei fi prima care va intelege...Multamesc ! Boris Vian ? " Spuma zilelor ? " ...cine mai citeste astazi asa ceva ? Natasa, prietena mea din studentie, moarta la Paris ? Noi fluturii ? Dumnezeu sa ne aibe in in grija pe toti...

  RăspundețiȘtergere
 3. ...chiar daca viata unui fluture este efemera...amintirea lui...nu...

  RăspundețiȘtergere
 4. Pandhora, Natasa mi l-a revelat pe Boris Vian si "Spuma zilelor"...inainte sa se sinucida acum 30 de ani la Paris...Karina mi-a dat voie si m-a indemnat sa scriu la ea pe blog...tu imi aduci aminte ca si amintirea unui fluture poate sa zboare...Multumesc din suflet!

  RăspundețiȘtergere
 5. :) primavara din suflet nu are cum sa moara atata timp cat alegem sa privim in fiecare zi florile... iar florile exista peste tot in jurul nostru si asteapta cuminti sa fie observate...
  cat despre noi fluturii... asa e, abia invatam sa zburam :P:))

  RăspundețiȘtergere
 6. Alb de luna...noi fluturii, inainte sa zburam cu aripile daruite de Dumnezeu...invatam din nou...sa iubim...Multumesc !

  RăspundețiȘtergere
 7. În seara asta a-ncetat să mai ploiască, ploaia…
  de două zile se cernea ca bălălaia…
  stau şi privesc ca fermecata…luminile ca din poveşti
  sus, lângă cer, pe-acoperişul lumii din …Ploieşti
  şi licurici, se-nşiră ca pe salbe – luminile
  ce strălucesc de-a lungul drumurilor dalbe…[...]

  scriam pe 06octombrie, in 2010
  dar cum m-as putea supara ca ploiesc, cand ploiesc, Ploiestenii?

  RăspundețiȘtergere